Graviditetstankar för tillfället

Gravid, 7D

- graviditeten har inte varit en dans på rosor än fast jag i början hade en ganska enkel. Senaste veckorna har varit riktigt jobbiga med olika krämpor, det psykiska har fått hantera en del och även det fysiska med att inte kunna jobba, gå som vanligt eller göra vissa grejer här hemma. Men jag försöker ändå ta vara på tiden och myser det jag kan, försöker lyssna på min kropp för min och bebisens skull.

- jag har blivit mycket mer chill, som Olov uttryckte det för någon dag sen. Istället för att bli irriterad över vissa grejer skrattar jag mer och bryr mig inte lika mycket.

- mitt tålamod har även testats och jag tycker det blivit bättre. Iallafall för tillfället. Att gå långsammare än de flesta pensionärer hat gjort att jag ändå blivit lugnare i mig själv och saker får ta den tid det tar. Det behöver inte gå så snabbt och jag har infunnit mig i det.

- jag har vetat ett bra tag att jag är gravid men ändå är det så svårt att greppa att det är en liten människa som växer inom mig. Än fast han rör sig och har sig är det ganska ogreppbart... Att han sedan ska följa med oss hem och han är vår känns oxå så märkligt, just för att han är i magen och det går inte att förstå riktigt.

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Men guud va mysigt, man blir lite smått avis nu hihi ♡ Stor kram
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Alltså det ser så underbart ut! Så himla roligt för er <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh underbaring, så härligt att du nu kan skratta mer åt saker och inte bryr dig att det kanske går åt skogen! <3 Kram vännen, du är så vacker!
nouw.com/lillymihlte