Grillad pizzafavorit

7D, Mat
Är det vara jag eller älskar ni oxå lördagar? Bästa dagen och denna har varit riktigt bra. Vi Tog sovmorgon, åt frukost i sängen och en powernap innan vi fixade undan all tvätt. Sedan blev vi bjuden på fika hos Olovs mormor och morfar som bor i huset bredvid. Så mysigt och det är så underbart att bo hemma och ha nära till alla man håller kär.
Vi blev sedan upphämtade och åkte till O's föräldrar för att se fotboll, äta pizza och ha en mysig kväll ute på landet. Så vi började utbakningen på pizzorna ganska direkt och förgräddade dem på grillen innan vi la på alla tillbehör. Och vill ni veta en sak? Jag har en ny favoritpizza och det är den här ovan! Den blev supergoooood!

Så det jag har på pizzan är ost, gorgonzola, getost, gul lök, potatis och sedan när den är klar lite parmaskinka. Hur gott lät inte det?! Helt klart min nya favorit och att ha potatis på är något som är så mycket godare än vad det låter!

NU - ska vi se slutet av fotbollen, äta efterrätt och sedan kanske bada vildmarksbad.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men MUMS vad gott det såg ut!! 😍 Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Men neeeej vad gott! Nu vill jag också äta pizza haha <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! MIn absolut favoritdag är just lördagar, det har det alltid varit! Men alltså det där kallar jag livskvalite, så sjukt mycisgt att baka pizza. Den såg ruskigt god ut också! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HERRE vad underbart!! Och HERRE vad gott!! Känner verkligen att det är ett måste att göra hemgjord pizza nu någon dag!!! Har du några fler tips på udda saker att ha på pizzan (dvs allt som vanligtvis inte finns på en hawaii, hahhaa)? KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin