Half baked matchy matchy

7D, Gravid

Halvtid. Halvbakad. 20 veckor kvar. Det är redan hälften av denna graviditet och vår lilla kille är half baked. Han växer varje dag och det känns som min mage blir större och större för varje dag, och han sparkar hårdare och hårdare.

Så vad passar inte bättre än en half baked Ben&Jerry's när min lilla skrutt är half baked? Tyckte det var lite roligt och det var riktigt gott. Sedan blir O bättre och bättre på fota vilket betyder att ni får mer bilder på mig vilket jag är lite obekväm med.

Jag tycker det är häftigt hur kroppen anpassar sig även fast det känns sjukt konstigt att bli större och mer otymplig. Bara att se magen uppifrån är så underligt och ovant när jag annars har en väldigt platt mage. Men jag bakar min lilla skrutt och förmodligen kommer jag inte tänka en dum tanke om min kropp efter denna graviditet, men det återstår att se.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
20 veckor kommer gå såå fort tror jag!! Det måste nog vara himla svårt att beskriva känslan när man är gravid, men kan tänka mig att det är underbart <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 h så himla underbart att det är halva tiden nu, den sista tiden kommer gå så fort hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr