Heldag i skogen med pappa

Allmänt

Imorse hade jag väckaren på strax efter 06 då jag skulle med ut i skogen och jaga. Min farbror hade jobbat natt så pappa skulle vara hundförare så det var självklart att jag ville följa med och gå. Något som vasr mindre självklart var min hosta då den fortfarande inte släppt men jag laddade rejält med hostmedicin och honungsvatten innan och med i jackfickan hade jag ölkorv och halstabletter.

Vi var på plats vid 08 och sedan skulle alla ta sig ut till passen innan jag och pappa kunde släppa K. Jag fick ta hundpejlen och pappa gick före med bössan. Så himla mysigt att gå med pappa och det är riktigt spännande! Hon skällde till några gånger och adrenalinet är upp över öronen. Men hostan gick över förväntan så jag hoppas det vänder snart, däremot fanns det ingen älg alls på vårt område. Ändå sprang K runt 3 mil upp och ner i skogen och på bergen. Så himla duktig.

Vi avbröt jakten efter 14 så jag har gått i skogen sen ca 8.30 utan något att äta utom mina ölkorvsbitar och halstabletter så nu är hela jag riktigt slut och känner mig halvt mörbultad. Så nu blir det att ta det lugnt, hjälpa mamma med håret och sedan vara chaufför till päronen ikväll då de ska iväg på galej. Jag får en skön kväll hemma med lördagsmys jag ska köpa senare.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men så mysigt!♥️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men verkligen! Så mysigt att få gå med pappa med❤
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Bra jobbat! Vila upp dig nu så du blir frisk ordentligt <3
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! Ja nu blir det verkligen att vila upp sig! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu så mysigt det ser ut!! STOR KRAM fina du <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det är sååå mysigt men spännande med! Kram på dig med Matilda<3
nouw.com/emmeliesehlin