Helgångest istället för söndagsångest?

Foto

Godmorgon torsdag! Eller kanske rättare sagt goddag. Det blev en lite lång sovmorgon för min del då jag jobbade till 02 inatt. När O klev upp vid 7 imorse kändes det som jag knappt sovit något. Men nu är jag hyfsat pigg och all sömn jag fått denna vecka verkar ge effekt då jag känner mig mindre och mindre förkyld.

Och på tal om torsdag så är det snart helg och jag börjar få lite panik och ångest över det... Det brukar vara att man längtar till helgen och har söndagsångest men jag börjar få ångest inför denna helg. På söndag åker jag hem till Övik för att jobba där fram tills jul och lämnar därmed min man här uppe i Luleå själv. Jag lämnar även mina underbara kompisar som jag kommer sakna till tusen.

Visst hade jag kunnat jobba här i Luleå med men med tanke på att jag fått en ganska bra ingångslön nu i Övik och fått ett vick fram till jul så tog jag det. Det finns även en till anledning till detta men då allt inte är hundra klart än så vill jag inte avslöja något än, men det kommer bli SÅÅÅ jäkla grymt och jag ser verkligen fram emot det!!

  • Postad i: Foto

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh förstår att det känns jobbigt men det går nog superbra <3 Jag fick gå igenom samma sak i somras 😟
nouw.com/celinelundqvists