Helgen so far

Vardag
Igår innan jag slutade jobbet fick jag ett sms av mamma att dr skulle grilla vid halvåtta om vi ville komma. Så vi skippade thaimaten och åkte dit istället och åt grillat. Ritkigt mysigt och så gott! Jag behövde lite familjemys på grillplatsen medan solen var påväg ner.
Imorse efter vi vaknat och ätit frukost packade vi bilen, åkte på secondhand för att sedan handla på kvantum innan vi drog till stranden. De skulle bli runt 30 grader och en dag vid havet skulle bli perfekt. Dock så blåste de knappt vilket gjorde värmen lite outhärdlig för min del som inte dyrkar värmen supermycket än om det är skönt. Så det blev några dopp i havet vilket behövdes ofta för att svalka ner kroppen. Men det var riktigt mysigt och ännu en stranddag. Påväg hem stannade vi på Mio och testade olika sängar och guess what? Vi hittade en. Så om 3 veckor får vi hämta den och jag längtar redan.
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så härligt att hänga på stranden <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Åh så mysigt! Hade gärna hängt på stranden idag!! Kram
nouw.com/linndossing
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Vad härligt med lite strandhäng! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
evelinarou
evelinarou,
Vad mysigt! 😊
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså åh vad mysigt, bästa med sommaren är helt klart alla grillkvällar! Underbart att få umgås med familjen lite med. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr