Helgens firande och godaste smörgåstårtan

I söndags var det min dag. Då M hade haft feber dagarna innan var det inte säkert att det skulle bli något firande, men han hade varit feberfri över ett dygn och fick utslag vilket är typiskt efter tredagarsfeber. Så det var skönt att veta var det var och att ingen av oss kunde få det. Han var glad över att få träffa sin farmor, farfar och farbror och mormor, morfar och morbror + flickvän. Det blev ett uppdelat firande och det är en av de bästa dagarna jag haft detta år.

Vi gjorde egen smörgåstårta och den är en av de godaste jag vet! Så mycket godare än många köpta! Olov gjorde även egen mayo som vi hade på äggen. Så lyxigt!

Alla dagar med M är ju underbara, men det var så skönt att bara få vara, få lite uppmärksamhet då jag knappt tänkt på mig själv på över ett år och presenterna var överraskande bra. Jag fick pallkragar (hur smart??), muggar jag önskat mig och av mina pojkar fick jag en mjölkskummare och potatispress. Det hade inte kunnat bli bättre och jag har använt min mjölkskummare 3-4 gånger om dagen sen jag fick den hehe.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilket mysigt firande ni hade 😊 vilka fina saker du fick 😊 hemmagjord smörgåstårta är mycket godare tycker jag med.

Grattis i efterskott 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
beattriicee
beattriicee,

Härligt med en mjölkskummare!! ❤️ Lyxigt att även träffa några i släkten men samtidigt bjuda på en hemmagjord smörgåstårta. MUMS!!! 😍 Mysigt!

nouw.com/beattriicee
saranilsander
saranilsander,

Åh den ser ju så god ut!😍

nouw.com/saranilsander
Ida,

Men guuud så gott med smörgåstårta, en av mina favoriter 😃 Grattis i efterskott och underbara presenter också!

idanilssonphoto.se
emmapetersson
emmapetersson,

Låter som ett väldigt bra firande, grattis i efterskott!!

nouw.com/emmapetersson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad gott kan jag tänka mig, mysigt med firande 😃

nouw.com/sarahlinnsliv