Helgens planer

7D

Fredag

Slutade 12.30 och blev upphämtad av pappa, fixade fram fika hemma och när mamma slutade åt vi pepparkakskladdkaka. Vi åkte mot Umeå, gick på IKEA och Avion innan middag och sedan trav. Så mysigt och bästa var att mamma och pappas häst de är delägare i kom 3a i en jättetufft lopp.

Lördag

Fotat en grej. Handlat och håller nu på göra italiensk bolognese till lunch. En glögg står på spisen och ikväll ska vi fira svärfar och se på hockey.

Söndag

En fullspäckad dag med först lunch hos Olovs mormor och morfar för att sedan åka till mamma och pappa på middag. Och det är sista farsdagen som O inte kommer vara pappa, nästa är han pappa.
Så denna helg är det en del runtåkande mellan våra familjer, men det är farsdag imorgon och jag vill hinna träffa pappa innan han ska på jobbet. En myshelg som jag hoppas få massor av energi ifrån med noll stress.
  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin helg vännen. Stor kram!
nouw.com/missjohansson
isabylund
isabylund,
Verkar bli en supermysig helg för dig! Pepparkakskladdkaka lät FÖR drömmigt också <3
nouw.com/isabylund
evelinarou
evelinarou,
Åh härligt! 😃
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh tänk så fantastisk att han nästa år kommer vara en pappa, åh! LÅter som en riktigt bra helg. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Jasmine,
Låter som ett du har haft en riktigt mysig helg. Och vad roligt att det nästa år finns ytterligare en pappa att fira i er familj. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se