Hemma hos oss - så bor vi

7D, Home
Nu när vi bott in oss lite i lägenheten och börjat få grejer på plats tänkte jag visa er delar av vårt hem lite eftersom. Så vi börjar helt enkelt med rummet som är mest klart (utom att den gamla tvbänken ska bort) vilket är tvrummet. Det är nästan så klart det kan bli förutom några tavlor vi måste bestämma oss för. Men nu har vi en tvbänk på plats som jag är mer än nöjd med som vi dessutom hittade på rea av en slump.
Så här blir det en del frukostar, middagar och kvällar. Det vi ska göra nu är som sagt att bestämma oss för vilka tavlor vi ska ha, på vilket sätt och sedan beställa dem. Hittills vet jag tre stycken jag vill ha men inte hur, så det är lite klurande kvar. Sen ska vi även beställa stolar till matbordet. Vi har hittat de vi vill ha men inte tagit tummen ur för att beställa dem... Så förhoppningsvis blir det av i helgen.
Och monsteran håller på ta sig och jag älskar det. Jag vill ha fler gröna växter så fler kommer det bli. Elefantörornen växer så det knakar och samma med min avokadoplanta. Den är nog över en halvmeter nu och keeps growing. Har ni några växter som är ett måste i hemmet?

Gillar

Kommentarer

klingjulia
klingjulia,
Så fint ni har det!! Kram
nouw.com/klingjulia
joywesterberg
joywesterberg,
Ni har det så fint! Alla sorters växter är ett måste i mitt hem, haha. Proppfullt! ❤️🌿
nouw.com/joywesterberg
malinkirstine
malinkirstine,
Så fint ni har det <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
artibus
artibus,
Fantastiska bilder som vanligt!! Älskar dina detaljer. Tror vi har lika tv du och jag haha <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Så jäkla fint ni ser ut att ha det! Inspo <3 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuuu vad fint!! Älskar’t!! 😍😍😍 du har verkligen ett öga för det där hjärtat!! Stor kram ❤️
nouw.com/matildaberlin