Hip söndag

Efter lite stök hemma känns allt bättre inför den kommande veckan. Det är alltid skönt att ha fint på söndagarna så man startar måndagarna med en fin lägenhet.

Vi har även hunnit tränat och jag körde ett benpass. Det är det jag verkligen vet hur jag ska göra och bra övningar. Överkropp är sådär och jag tycker det är svårt. Det är därför det är bra att träna med O. Han tränar mycket överkropp och sedan kör han oftast ben med mig så han kör det nån gång. En bra kombo helt enkelt.

En av mina favoriter är hip thrust. Den är riktigt jobbig och jag kör alltid så många jag orkar och på sista håller jag upp rumpan med stången så länge jag orkar tills allt skakar och man kollapsar helt. En underbar känsla det där. Tidigare har jag kört på 70kg. Tror det är tre pass jag kört med 70 och senaste orkade jag så många så provade på 80kg första och tyckte jag orkade många då med så lastade på så jag hade 90kg totalt. Alltid när man ska börja känns det som att det inte kommer gå få upp stången alls med det går och det är bara att kötta. Tycker jag gått från 70 till 90 snabbt och det gillar jag. Jag vill gärna se resultat ofta och det är så kul när man börjar känna att man orkar mer.

Gillar

Kommentarer