Hitta motivationen

Träning

Söndag och denna ska jag göra till min och ta hand om mig själv. Jag börjar dagen med CX WORX och ett spinningpass på 45 min, sedan en dusch med ansiktsskrubb, raka benen och smörja in både ansikte och kropp.

Och att hitta träningsmotivationen är inte alltid det lättaste. Sedan jag slutade med hockeyn i högstadiet har min träning gått från flera gånger i veckan till väldig oregelbunden och knappt befintlig. Jag hade en period i Luleå när jag verkligen älskade att träna innan jag skadade ryggen. Men i höstas hittade jag tillbaka och det var gruppassen som var min räddning.

Det finns oftast ett pass varje dag som passar och tillslut tänkte jag att det är bara ett corepass på 30 min och sedan ett spinningpass på 30 min. Det är ju inget. Så nu äntligen ska jag komma igång igen och stärka hela mig så jag blir mitt starkaste jag. Och ibland behövs lite inspiration och jag tycker citat och bra musik gör så himla mycket. Mitt bästa tips är att hitta något du tycker om och kör på det. Det är inte kul att träna något tråkigt. Börja med det som är roligt och kom in i en rutin, utöka träningen och fortsätt kämpa.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Väldigt bra inlägg!
Ha en underbar dag!
nouw.com/hannaemmy
janielindahl
janielindahl,
Fantastisk du är som har hittat tillbaka till träningen ❤️ Instämmer helt med att man ska hålla fast vid det man tycker är roligt! Kan tycka gruppass ger en mer än att annars bara lyfta lite vikter. Man blir mer motiverad av att andra är med som höjer stämningen + att det oftast är svårt att säga nej när man väl bokat upp sig, haha 😘 Kramar ❤️
nouw.com/janielindahl
happyM
happyM,
Åh det tycker jag verkligen du gör helt rätt i fina du ❤️ Hoppas dagen blir superfin, stor kram ❤️
nouw.com/happym