Hjältinnorna i mitt liv

Allmänt

Igår var det internationella kvinnodagen och det är en dag som jag nog aldrig lagt en extra tanke på eller vet så mycket om. Jämställdhet är så viktigt men det gäller att det inte blir extremt åt något håll. Och detta inlägg är egentligen en dag för sent men dels när jag såg inlägget @matildaberlin på ut och egentligen ska det inte spela någon roll vilken dag det är, dessa kvinnor är värda det alla dagar i veckan.

Så här kommer mina hyllningar till kvinnorna i min vardag som är som luften jag andas. Jag behöver er och ni är helt fantastiska och gör mitt liv så mycket bättre.

Min fantastiska mamma

Vad skulle jag göra eller vara utan dig? Jag har inte alltid hållit med dig (vilket barn gör det?) men du har alltid gjort det som varit bäst för mig tillsammans med pappa och jag är så otroligt tacksam för just dig. När jag började plugga tackade jag dig för allt du gjort för mig och jag fortfarande det. Du är min klippa och som finns där oavsett och som jag kan prata om allt med.

Mina fantastiska extra systrar (eller kusiner som de egentligen är)

Först har vi en som jag beundrar över allt annat och som alltid varit vid min sida. Älskade Paula. Från att du föddes till nu har vi hållit ihop. Vi har spenderat många timmar av vår barndom tillsammans, byggt timtals med lego, spelat hockey tillsammans ett tag och nu har vi även festat tillsammans. Som 15åring gjorde du debut i högsta serien i famhockeyn och till hösten flyttar du till New York. Du är så häftig och jag är så stolt över dig.

Och min andra extra syster (förlåt för bilden men hade ingen annan haha)

Sofia, min "storasyster" som jag alltid haft där och pratar om allt med. Vi har alltid fått höra hur lika vi är och vi har gjort en hel del tillsammans med som inte borde skrivas här haha. Alla myskvällar i stugan med en chipspåse och prat in på småtimmarna, alla nattpromenader med hundarna då vi varit så dumma att vänts tills 01 och det är mörkt som tusan. Du är den kloka storasystern jag saknat men ändå fick och vilka samtal vi haft om allt.

Min älskade farmor

Sedan jag var liten har vi bott grannar och jag vet inte hur många timmar jag varit hos er. Du lagar den godaste maten och sockerkakan, du är den jag alltid velat bli och du är den starkaste jag vet. Under mina snart 24 år har jag aldrig hört dig klaga trots alla besvär du har. Jag är så imponerad och du är en av mina största förebilder. Sedan jag flyttade har vi blivit ännu tajtare och jag älskar dig. Världens bästa!

Sedan har jag även andra kvinnor i min närhet som betyder så mycket som jag inte har bild på...

Min faster som är min extramamma.

Min mormor som alltid funnits där och varit en backe ifrån oss.

Min brors flickvän som jag kan prata om allt med och är den där pratglada fläcken som gör livet lite bättre av bara närvaron.

Xo

Gillar

Kommentarer

Hallequeen
Hallequeen,
Så fint skrivit och såååå mycket kärlek, underbart att läsa❤
nouw.com/hallequeen
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
ja eller hur, tack<3
nouw.com/emmeliesehlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fint och vackert<3
nouw.com/juliavnmelin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
men åh, tack snälla <3
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Så fint inlägg!
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad roligt att höra!!
nouw.com/emmeliesehlin