Höjdpunkter 2020

Listor

Såg för ett tag sen att @linneahedberg gjort en lista med höjdpunkter för året som varit och jag blev så inspirerad av det, så här kommer mina.

- jag började året med att gå in i vecka 28 och fortsätta vara sjukskriven. Vet inte om det riktigt är en höjdpunkt men då jag hade så ont att jag knappt kunde plocka ur hela diskmaskinen så var det de bästa för mig och bebis i magen.

- farfar fyllde 80 i början av året och innan covid bröt ut. Vi åt middag alla i släkten både hemma hos mina kusiner och sedan på Höga Kusten Hotellet. Det var så himla mysigt och jag saknar att kunna träffa dem ordentligt.

- vi hade riktigt mysiga kvällar med spel, bak och stickning. Vi spelade spel i sängen, jag bakade hur mycket cupcakes som helst och stickade en overall, mössa och vagnfilt till mini.

- jag fick en babyshower. Jag vågade inte hoppas på en då jag inte har många kompisar, men då styrde mamma med hjälp av våra närmsta ihop en och det kunde inte blivit bättre. Underbart! Och de gjorde det rätt helg för helgen efter hade M redan kommit...

- jag blev mamma. Det är helt klart årets händelse och kanske livets händelse? Det var så häftigt och jag skulle kunna föda hur många barn som helst. Olov fick motorstopp när vi skulle backa ut från parkeringen och höll inte på få igång bilen igen och jag hade värkar varannan minut. Men det gick bra och han kom med världens fart 18 dagar tidigt i ca -20 ute i takt med soluppgången. Nu är han 9,5 månad och full fart på, när blev han så stor?

- att få ringa och berätta för mina föräldrar att de blivit mormor och morfar. Det var helt maaaagistk hur vi ringde och väckte dem med att de blivit mormor och morfar då de inte ens visste att vi åkt in. Blir tårögd bara jag tänker på det.

- jag fyllde 25. Jag var rädd att jag skulle föda på min födelsedag men han fick en egen dag och jag fyllde år 8 dagar efter. Ny förlöst och kunde knappt sitta, men jag hade min lilla skrutt här och kunde fira med min familj ena dagen och Olovs familj dagen efter.

- Olovs första sommar med semester och min första lediga sommar som dessutom blev med bebis. Riktigt underbart hade vi det och jag kommer alltid minnas när vi åkte till stugan och sov över.

- jag har gjort några fotograferingar, både bebis- och gravidfotograferingar och jag älskar det.

- jag har träffat nya kompisar. Närmare bestämt mammakompisar. Det bara klickade och man har väldigt mycket gemensamt samtidigt som det är skönt att kunna prata och gå promenader.

- min mobil är ständigt full och anledningen är alla bebisbilder. Går de ha för många? Absolut inte.

- vi köpte hus. Ännu en milstolpe och vi har nu bott i huset strax över 2 månader. Dt har känts som vårt från början och igår påbörjade vi renovering av rum nummer 4. Ni kommer få se väldigt mycket före/efter bilder framöver.

- trots att julen inte firades som vanligt var den oväntat bra och mysig. Första julen med barn och det är nog bästa hittills.

- och det jag tar med mig mest är all kärlek. Mellan mig och M, Olov och M och alla vi har runt om oss med vår lilla pojke. Något bättre finns inte.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

åh sista bilden <3 sötaste! SÅ mycket som hänt dig i år som sagt, fint!

nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,

Du har verkligen haft fina stunder under året!! ❤️ Och riktigt fina bilder!

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh så mysigt inlägg och så himla många fina ögonblick ❤️

nouw.com/happym
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Låter som många bra minnen från detta år! <3

nouw.com/notsoquiet