Höstbilder och 7 månadersupdate

7D, Mel

Min lilla bebis är alltså 7 hela månader idag? Hur gick det till och var tog tiden vägen?

Och jag var bara tvungen att knäppa höstbilder idag annars har det väl inte hänt alls och det blev så mysiga och bra, men äta löv var det enda min lilla herre ville göra haha.

Det har hänt så himla mycket senaste månaden och det är så himla häftigt att få vara en del av all denna utveckling. Den sker verkligen i en rasande fart. Han sitter själv väldigt bra, masar framåt sedan i lördags och äter bara vanlig mat på dagarna då mat är bland det bästa han vet. Våra rutiner är väldigt lika varje dag med 3 sovstunder, somnar för natten runt 17.30 och vaknar mellan 05-06.

Än fast det är mer krävande av mig som mamma är det ändå lättare att göra saker på dagarna. Lagar jag mat kan han sitta i sin matstol och aningen äta på något, leka och sen kollar han även och är så gullig när han gör det med huvudet lutande på sne för att se mer. Och det är så kul att kunna göra mer tillsammans och se att han förstår mer och mer. Mamma sa han för ett bra tag sen och hjärtat smälter <3 underbara unge. Sen finns det självklart stunder då det är mer påfrestande, man vet inte vad man ska göra och inget är bra, men så är det ibland och han är en bebis. Man klarar det vilket som.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer