Höstig kaosdag

Vardag
Vissa dagar blir dagar som man vaknar utvilad, glad och på bra humör, men som snabbt vänds upp och ner. Idag var en sån dag. Först brandövning med mina 1-3 åringar som ändå gick hyfsat, prommis till skogen och sedan lunch med vila. Efter det gick det utför för min del med huvudvärk, ont i ryggen och mycket barn. Med det löste sig bra tillslut och jag orkar inte gå in detaljer, men att jobba på en småbarnsavdelning kräver sitt av både kropp och själ.
Men efter att ha gått hem i regnet, bytt om till mjukiskläder och fått maten ganska direkt är jag iallafall på lite bättre humör, men väldigt trött och slut. Och från ingenstans fick jag sug för kladdkakemuffins. Det blev en omgång med chokladbitar i botten och de blev👌🏼 har precis ätit en nybakt, ljummen och det lär inte vara sista idag. När allt annat känns skit gäller de att än så hitta de små bra sakerna i vardagen, som kladdkakemuffins denna gång.
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Jag kan verkligen förstå att det tar mycket på en att jobbamed småbarn, det är både kul men påfresande kan jag tänka. Men alltså mums så gott med muffins, så sugen man blev på att baka själv 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
fridamarias
fridamarias,
Vilka fina höstbilder 😊
nouw.com/fridamarias