Hur gick min Italienska bucketlist?

ITALIEN, 7D

Inför Italienresan gjorde jag en bucketlist då jag ändå skulle vara där i 3 månader. Men när man väl är där så går tiden riktigt snabbt och 3 månader blir inte så mycket. Så hur gick det?

Lära mig dricka vin - denna kan jag checka av åtminstone halvt då jag nu tycker om vitt vin. Jag har druckit lite rött och det var mitt störta mål att lära mig. Finns det något bättre ställe än i Italien att lära sig dricka rött? Dock gick det sådär för de flesta jag smakade var äckliga, men några glas var goda iallafall!

Lära mig italienska - Haha stort nej på den. Jag kan mer italienska än när jag åkte ner och jag förstår de vanligaste orden som används, men att lyssna på en Italienare prata går inte att förstå...

Börja dricka kaffe - alltså jag skulle nog säga ja. Även fast jag inte drack deras superstarka kaffeshorts som där kallas kaffe så drack jag antalet cappuccinos. Och nu när jag kommit hem dricker jag kaffe med en del mjölk i.

Fortsätta träna - vet inte vad som hände här... Jag körde ganska bra med rehab och core i början men sedan tappade jag stinget. Men vi gick väldigt mycket överlag och jag gick ändå på ganska många morgonprommisar på ca 8km.

Lära mig göra pizza - CHECK PÅ DEN! Det kan jag och nu måste jag bara hitta rätt mjöl här hemma så jag kan göra deg. När pappa hälsade på fick jag till en riktigt bra deg.

Lära mig göra pasta - STORT CHECK PÅ DEN MED! Jag lärde mig göra pizza och pasta samtidigt då jag gick på en cooking class. Så värt och jag gör även godaste bolognesen nu!

Fota mer och lägga ner mer tid på bloggen - denna kan jag oxå bocka av då jag har en hårddisk med tusentals bilder att gå igenom. Sedan la jag många timmar per dag på bloggen med men kom dock av mig lite när vi hade konstant med besök i 3 veckor.

Det var min bucketlist för Italien och jag kunde bocka av en del från den ändå. Sedan hann jag även med 10 olika städer och åka till Venedig 9 gånger. Inte illa pinkat!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Absolut inte illa pinkat (haha, älskar det uttrycket!). Framförallt pizzan och pastan tycker jag ändå är viktigast av allt - mer Italienskt än så lär det ju knappast bli, haha. Kram bästa Emmelie ❤️
nouw.com/janielindahl
Bella,
Låter som en bra resa 😊 Du han med de du ville
belliz.se
linndossing
linndossing,
Underbart! Kan tänka mig att ni hade det sååå bra! Kram
nouw.com/linndossing
amandalarssons
amandalarssons,
Åhh vill också lära mig att göra pizza och pasta! 😍
nouw.com/amandalarssons
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja du verkar ha bockat av mycket på din lista som du hade =) bra gjort =).. Kul att du lärde dig att göra pizza och pasta =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Precis de ha skulle bockat av och mycket mer om ja hade vart där
nouw.com/jagochminahjärtan
Jane B ,
Grymt bra jobbat hörru, du har ju ändå lyckats med en hel del! Och att ha fått följs din resa här genom bloggen har varit så otroligt roligt 😍🖤
Nouw.com/jjaneberglund
Nettan,
Va kul att få läsa din bucketlist och att du fått bocka av lite på den.
Vad är det för mjöl du ska använda till pizzan som du letar efter ?
backlura.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Ska åka till Milano på söndag.... längtar! Ska bli så kul att se den staden <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh underbart att du har börjat dricka kaffe, jag försöker lära mig men det åt pipsvängen haha 😉 Hur lärde du dig? Verkligen superskoj att få läsa din bucketlist vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr