Hur vi bor i Italien

Home, ITALIEN, PADUA, 7D

Första kvällen själva här nere i Padua och det är nu första kvällen som vi riktigt bor tillsammans med varandra sedan bröllopet i augusti. ÄNTLIGEN. Så ikväll blir en kväll i soffan med pasta, hockey och choklad.

Jag fick frågan för några dagar sen om hur vi bor här nere, so here it comes.

Och ja, vi har routern mitt på golvet i vardagsrummet för det finns knappt några uttag och internetuttaget är på ena sidan och eluttaget på andra sidan...

När det blev klart att Olov skulle hit för sitt exjobb började vi kolla på boende och det var inte det lättaste. Jag vill att saker som dessa ska vara klara i tid för jag blir så stressad annars, men Olov är inte riktigt lika i tänket som mig där utan att det löser sig tillslut. Och det gör det ju, men jag vill ha det klart i tid.

Tillslut fick han kontakt med någon som hade en lägenheter men den han hade hört av sig på var bara om man skulle hyra över ett år. Så han frågade om det fanns någon som de hyrde ut i ett halvår, och det hade de.

Jag hade faktiskt sett den förut på en sida vi kollat på och tyckte den såg ok ut. När vi väl fick svar att vi kunde hyra den så sa jag bara KÖR. Vi skulle äntligen ha ett boende och för lite mer i månaden fixade de kastruller och saker som behövdes till lägenheten.

Så nu sitter vi här, och vi hade inte kunnat bo på ett bättre ställe. Sedan vi började plugga har vi haft tur med lägenheter och så även denna gång. Vi bor i ett bra område som är precis i centrum och har Prada och Gucci butiker bredvid oss, så det är inget slumområden och vi har nära till allt. Helt perfekt.

Vi bor alltså på 10:e våningen och har denna utsikt. När det är helt klart och inte disigt som det är nu ser man alperna lägst bort i horisonten.

Här ska jag bo i 3 månader till och njuta av alla stunder med min man.

NU - se hockeyn med min man, dricka en spritz för att sedan ta ett bad till fotbollen som är ikväll klockan nio.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det ser ju verkligen helt perfekt ut =) och den utsikten alltså - lätt avis 😉 KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja det blev rirkigt bra! På klara dagar kan man se alperna😘 kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
megkaup
megkaup,
så roligt att se! vilken fin utsikt ni har 😍
nouw.com/megkaup
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja det är helt magisk!😍
nouw.com/emmeliesehlin
Lillan
IP: 82.99.3.229