Husvisning, grillpremiär och kräftsås

Vardag, Mat

Får man säga äntligen lördag än fast man är föräldraledig? Jag tycker det blir så mysigt på helgerna när vi får vara hela lilla familjen ihop och jag får avlastning + inte är helt ensam med bebis som på vardagarna. Jag klagar verkligen inte men att vara själv och i dessa tider är inte alltid det roligaste fast i en lägenhet.

Imorse började min morgon mer eller mindre vid 03 då Mel hade ont i magen hela morgonsidan... det skär verkligen i hjärtat och bebisskrik (speciellt från sitt eget barn) är så hjärtskärande. Men det blev ändå en ganska bra morgon innan vi åkte mot mamma och pappa för att lämna av en sovande bebis så vi kunde åka på husvisning. Vi hade en ganska bra känsla inför visningen men blev verkligen så besvikna... Men så kan det vara. Väl hos mamma och pappa igen blev det grillunch i aprilvädret med sol, regn, snö och blåst. Grillad lax, grillade potatisknyten och en sås med kräftstjärtar. Så så gott och jag vill ha fler såna måltider framöver i solnedgången.

Kräftsås

Ca 3-4 dl creme fraiche, 1/2 bruk rom, 1 burk kräftstjärtar, några dillkvistar, salt och citronpeppar.

Klipp kräftstjärtarna i mindre bitar. Samma med dillen och blanda sedan allt i en bunke. Smaka av med salt och peppar och har man citron hemma så kan det vara gott i (vi hade slut på citron).

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh vad gott det ser ut ❤️ Kram
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men så gott det såg ut 🤩
nouw.com/mammatillthea
linndossing
linndossing,
Amen hur gott med grillat!!! Mums 😍
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh men jisses så gott med grilalt, det är sommar om något enligt mig. Nej vad trist att höra att ni blev besvikna av huset, håller tummarna att ni hittar något som passar er. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nästan så det gör ont i mitt hjärta ju, så vill nog inte veta din smärta i mammahjärtat av att höra det ❤️ Så tråkigt med husvisningen - men då var det inte menat helt enkelt får man försöka tänka! oj va mumsigt med grillat ju :> ❤️
nouw.com/emmaengstrom