Igår firade vi

Igår var dagen jag längtat efter så länge. O jobbade sista dagen innan semestern och nu är han hemma med oss och kan hjälpa till under dagarna. Jag älskar att vara mammaledig men ibland blir det lite påfrestande och speciellt i dessa corona-tider. Jag är mest själv på dagarna och vissa känns det bara som att man försöker få M att somna. Men nu är vi hemma tillsammans i 4 veckor! Så igår firade vi och jag bjöd på middag. Vi köpte hem en pizza och kycklingspett som vi delade på när M hade somnat. Det var så gott och godaste var nästan en av såserna till kycklingen. MUMS säger jag bara.

Idag har vi varit runt och fixat lite grejer innan vi åkte till mina föräldrar en sväng. Jag har så höga förväntningar nu när vi kan hitta på grejer tillsammans men där krockar det lite just nu. Jag är trött på vara hemma i lägenheten då jag varit det mer eller mindre i 4 månader sedan M kom och sen 4 månader innan det då jag var sjukskriven från vecka 22. O vill vara hemma och ta det lugnt och det köper jag, han har jobbat konstant ett år nu och har äntligen sin första semester. Men vi får ta det dag för dag och se vad vi gör.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh vad mysigt att ni är hemma båda två nu och kan umgås! 🥰 hoppas ni får det mysigt! Kram ❤️❤️
nouw.com/hilma
evelinajosefines
evelinajosefines,
Låter jätte mysigt att han gått på semester! Min sambo jobbar ytterligare två veckor..😩
nouw.com/evelinajosefines
fridachristinas
fridachristinas,
Vad härligt att få en massa tid tillsammans! Hoppas att ni får njuta ordentligt, kram <3
nouw.com/fridachristinas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kan verkligen tänka mig att det kommer vara fyra jätteuppskattade veckor nu när ni alla är tillsammans! Kan bara föreställa mig att vara ensam, även om det är mysigt kan det vara lite extra och med "lättsamt" att vara två nu ❤️ Att fira var helt rätt 🥰 ha en underbar fredag! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Omg så gott! Älskar när man köper lite olika och plockar lite från där man känner. Vad mysigt att ni firade lite, det gjorde ni helt rätt i. Så mysigt att han kommer vara hemma nu i några veckor. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
Ser ljuvligt ut <3 Vad härligt med semester nu då, hoppas ni får fina veckor tillsammans! Stressa inte utan njut av dagarna som de kommer. kram!
nouw.com/isabylund
nida
nida,
Vad sugen man blev (: Skönt att fira lite ��
nouw.com/nida