Inredningsdetaljer jag älskar

Collaboration

I samarbete med Poster Store

Från att vi fick tillgång till huset har ni följt med på renoveringsresan och nu börjar nästa resa ännu mer. Nämligen att få inreda sitt egna hus. Det är en dröm och det som saknas nu är personligheten och de små detaljerna som sätter pricken över i och för mig är det tavlor. Därför är jag så glad över detta samarbete med Poster Store och jag har valt ut två posters och ramar som fått flytta in hos oss.

Jag har länge velat ha en tavla med dessa fjällkor och äntligen har vi tillräckligt med utrymme för att kunna ha de tavlor vi känner för. Poster Store har ett brett utbud med posters av olika teman och kategorier med nya kollektioner som släpps på tisdagar. Med deras breda urval är det lätt att sätta ihop en personlig tavelvägg just för ditt hem av hög kvalitet.

Med min kod "emmelie.35" får ni 35% rabatt på alla posters (förutom selection) ända fram till den 18/5 hos Poster Store.

Nu när Mel har ett eget rum fick det ett tillskott som passar in så bra. Han älskar djur och som förskollärare är jag all in på att ha grejer i barnets nivå. Därav satt vi tavlan väldigt lågt så han själv kan stå och kolla på den och var alla djur bor.

Med en skandinavisk design på både posters och ramar finns det något för alla. Snyggt, prisvärt och personligt vilket jag älskar.

Så kom ihåg, med min kod "emmelie.35" får ni 35% på deras posters förutom selection och den kan inte kombineras med andra rabattkampanjer. Ni har en månad på er, fram till den 18/5.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Snygga tavlor 😊 vilket härligt samarbete du har

nouw.com/2barnsmammaochfru
linndossing
linndossing,

Så himla fina! Smart att sätta den långt nere 🥰

nouw.com/linndossing
ArligtHarlig
ArligtHarlig,

Åh, blev himla förtjust i postern med korna 😉

nouw.com/arligtharlig
Jovana
Jovana,

Tavlor och posters gör så mycket 😍

nouw.com/jovana
beattriicee
beattriicee,

Åh vilka fina tavlor!! Älskar att Mel också har en tavla. Poster Store har verkligen ett grymt utbud och kanske borde snart byta ut mina posters till lite nya! 😍

nouw.com/beattriicee