Inte som planerat men ändå riktigt bra

7D, Gravid

Alltså, innan jag börjar skriva mer kan vi bara ta ett ögonblick för denna bild? Fast det kanske bara är jag, men jag verkligen älskar den och är så nöjd med hur den blev. Ska försöka ta lite fler bilder på mig själv framöver och förhoppningsvis blir det några under jul. Känns som jag alltid är bakom kameran men nu med magen vill jag spara varje ögonblick.

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Jag hade ett drömscenario i huvudet hur dagen började med sovmorgon, frukost och sedan vattengympa. Morfar skulle hämta upp mig för att sedan äta lunch där, vara där och sedan åka till mamma och pappa på tacomiddag och övernattning.

Så blev det inte. Jag pratade med pappa imorse och brorsans flickvän hade fått magsjuka så jag ville inte riskera att bli smittad. Fick ju magsjuka i mitten av oktober och det var hemskt (var då i vecka 16 tror jag) och nu är i vecka 26 (imorgon)...

Jag gick på vattengympan 10 som var riktigt skönt, ner till mamma på jobbet för att kolla blodtrycket och sedan hem för lunch. Och det bästa av allt? Ett paket jag beställde i fredags kom så nu har jag påbörjat ett enormt stickprojekt. Har redan suttit i över tre timmar med det och jag lär fortsätta mer ikväll. Det kommer bli superduperbra när de väl är klart och jag LÄNGTAR!!

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
ÄLSKAR den här bilden, finns det ens något finare än gravidmagar? Tror inte det!
nouw.com/linneahedberg
evelinarou
evelinarou,
Vilken mysig tröja!!! Och din fina mage, alltså åh! ❤❤❤
nouw.com/evelinarou