Italien dag 71

ITALIEN, 7D

Med denna helg har vi 3 helger kvar här. Lite ångest på det för vi har ett slutdatum på denna otroliga resa. Men de känslorna ska jag försöka trycka ner så mycket som möjligt och istället njuta och ta vara på tiden. Denna vecka blev lite av en återhämtning för mig och det behövdes verkligen, men inte nu under helgen. Jag hade så bra planer för idag men min mage jobbade emot mig så sedan igår kväll har jag legat i fosterställning. Inte alls vad jag tänkt med så få helger kvar men livet blir ju inte alltid som man tänkt. Jag hoppas det går över snart och ska ändå försöka ha en bra kväll framför en film.

Denna helg har vi även ett stort beslut att ta så det diskuteras fram och tillbaka, fördelar och nackdelar. Det måste bli så bra som möjligt.

Bilden är från Venedig när jag var där med pappa och det drog in världens oväder, trots min rädsla skulle jag ha en blixt på bild, och det fick jag!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men WOW vilken bild! Helt fantastisk!
nouw.com/celinelundqvists
artibus
artibus,
Men hur kan du ens ta dessa bilder?! <3
nouw.com/artibus
amandalarssons
amandalarssons,
Verkligen häftig bild! 😍 förstår att du vill njuta och ta vara på tiden!
nouw.com/amandalarssons
Angelica,
WOW, så häftig bild!!
angelicawahlin.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilken magsik bild du bjuder på finaste du! Jag kan verkligen förstå att det känns vemodigt, du får se till att njuta till 1000 nu på slutet. Det låter superbra att du ska försöka återhämta dig lite, det är verkligen så viktigt och du är så värd det. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Vilken fantastisk bild! 😃
nouw.com/mrsfunkys
tessbjork
tessbjork,
Wow vilken häftig bild! Hoppas magen känns bättre nu!
nouw.com/tessbjork
malinkirstine
malinkirstine,
Wow vilken bild! Så häftig! Kram
nouw.com/malinkirstine
linnearosengren
linnearosengren,
Så jäkla cool bild! Och du, försök att inte få ångest över att du inte hinner "njuta" för då hinner du verkligen inte njuta av tiden som är kvar. Fokus på att må bättre i magen igen och jag lovar att tiden som är kvar kommer bli magi ändå. Krya <3
nouw.com/linnearosengren
FridaochTove
FridaochTove,
Wow vilken bild! Hoppas magen känns bättre och stort lycka till med beslutet, det kommer bli bra oavsett<3
nouw.com/fridaochtove