Italien vecka 10

ITALIEN, 7D
En ny vecka och nu är det tillbaka till rutinerna. Jag har ätit ute nästan varje måltid senaste tre veckorna och det är det slut på. Jag kommer unna mig men tänka lite mer på vad jag stoppar i mig. Min kropp är inte i balans av allt socker eller fet mat. Men ny vecka ger nya möjligheter!

MAT - som sagt, inte lika mycket mat ute eller socker för den delen. Mer sallader så min kropp mår bättre!

KROPP - trots all utemat har jag nog snittat runt 20 000 steg om dagen så jag ska fortsätta mina prommisar med poddar i öronen. Jag vill att kroppen ska kännas lättare och piggare och jag tror maten kan hjälpa mig med det.

SJÄL - med så mycket tid uppi andra de senaste veckorna behöver jag lite Emmelie-tid. Jag behöver det för att ladda batterierna och komma i balans än fast jag älskar att umgås med de jag varit med. Så jag kommer behöva prommisar för både kropp och själ.

ATT GÖRA

Jag ska kolla igenom alla bilder och sitta med de jag tycker om i photoshop, kanske åka till någon stad och förmodligen boka in en dejt på lördag. Utöver det är min vecka så gott som oplanerad och jag tänker ta dagarna som kommer och jag hoppas verkligen på lite sommarvärme!

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Trött på våren så håller tummarna på att sommaren kommer snart!!!! Såg att du är veckans instagramare på Sverige influencer så grattis !!!! Ska bli kul att följa dig där !!!
nouw.com/jagochminahjärtan
janielindahl
janielindahl,
Att ta dagarna som de kommer låter alldeles underbart! Sen att du dessutom ska unna dig bra mat och en hel del prommisar för dig själv, ack så viktigt emellanåt ❤️ Hoppas din vecka ska bli fin Emmelie! 🥰
nouw.com/janielindahl
Bella ,
Låter som en bra planering av veckan.
Www.belliz.se
linndossing
linndossing,
Låter som en fin vecka! Hoppas den blir bra. Kram
nouw.com/linndossing
elinm
elinm,
Låter bra! 😊
nouw.com/elinm
happyM
happyM,
Låter så himla smart att bara ta tiden som den kommer, hoppas veckan blir superbra, kram ❤️
nouw.com/happym
Amanda,
Håller med dej utemat är inte det bästa alls i bland 😊 Kan vara gott med hemlagad mat i bland hoppas du får en jätte bra vecka <3
www.amndiz.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Låter som en bra vecka =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Nettan,
Kan vara skont med lite rutiner ! 😀 jag är en rutinmänniska haha
nettanbergh.blogg.se
FridaochTove
FridaochTove,
Fina mål för veckan, tror det kan bli en underbar vecka<3
nouw.com/fridaochtove