ITALIEN VECKA 9

ITALIEN, 7D

Godmorgon måndag och ny vecka. Jag är nu inne på min nionde vecka här i Italien. Det går inte riktigt att förstå och sakta kommer känslorna krypandes att det snart är dags att åka hem. Men innan dess har jag så mycket att göra och jag kickstartar verkligen denna vecka på bästa tänkbara sätt!

MÅNDAG
Jag tar tåget mot Rom redan 06.53 och är framme 10.10. Jag åker ensam då O behöver plugga och då SAS fortfarande strejkar åker pappa med FinnAir och landar runt 18.30 istället för 13.30 som han hade gjort med SAS. Men han kommer ner och det är det viktiga. Så jag sitter just nu på tåget till Rom och kommer få en egen dag där i mitt eget tempo och med kameran i högsta hugg.

TISDAG
Första hela dagen i Rom med två av mina favoritkillar. Vi får se vad vi hittar på men vi kommer ha fullt upp och det kommer nästan gå i Formel1-fart. Vi får se hur mycket jag hinner fota på vägen men det är tur jag är van med kameran och fota på språng haha.

ONSDAG
Ännu en dag i Rom och beroende på vad vi gjorde igår, så gör vi resten idag. Vi ska nog på guidade rundturer både i Vatikanen och Colosseum (?), minns inte exakt vilken ställen vi har kollat på men Vatikanen är jag säker på. Så jag hoppas vi hittat biljetter för detta annars gör vi en egen tur men utan guide.

TORSDAG
Vi har nästan hela dagen på oss i Rom då vi åker tillbaka till Padua vid 17.35. Vi är hemma runt 21 och lär nog köpa med oss mat hem då.

FREDAG
Jag ska ta med pappa till Venedig och hittills har vi inte gjort upp några planer med jag har flera ess i rockärmen då det blir min sjätte gång där. Då det blev en heldag där med P lär det oxå bli det med pappa och det hade varit så mysigt att äta middag där!

HELGEN
Beroende på vad vi hinner i Venedig under fredagen kanske det blir en tur dit igen, sedan hade vi Padua att upptäcka med de två stora kyrkorna, Prato della Valle, botaniska trädgården och lite mer.

Ni kan ju förstå att jag är taggad på denna vecka och jag har längtat efter att pappa ska komma ner. Blev så himla orolig över strejken då jag läst om det sedan början av april och när han väl hittade andra flygbiljetter hit så lyftes en sten från mina axlar. Så lättad och jag får visa mer av Italien och uppleva det med både han och mamma, men under olika perioder.

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Wow jag tycker husen är så fina och att det är coolt att dom hänger upp tvätten utanför husen =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amanda ,
Så collt att hänga upp tvätten utanför huset husens va väldigt fina ❤️ hoppas du får en jätte bra vacka
www.amndiz.se
Hannaheva
Hannaheva,
åh Rom 💗 Det var helt fantastiskt där! Har många fina minnen där ifrån.
nouw.com/hannaheva
Yasminegill
Yasminegill,
Åh förstår att du är glad att din pappa kommer låter ju som ni kommer att få en suverän vecka - du får ta massa fina bilder. kram
nouw.com/yasminegill
linnearosengren
linnearosengren,
Förstår verkligen att du är taggad på veckan och jag tror den kommer bli helt underbar. Kram på dig och ta hand om dig <3
nouw.com/linnearosengren
celinelundqvists
celinelundqvists,
Skönt ändå att din pappa tar sig dit trots strejken! Jag har haft kaos med allt detta så han hade lite tur <33 Njut nu av Rom, det är en sådan fantastisk stad!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Åh vilken vecka du har framför dig!!❤️❤️
nouw.com/happym
Bella,
Hoppas hans resa går bra. Och hoppas att vi får en bra vecka 😊 Vad händer när ni kommer hem till Sverige? Hade varit roligt om man kunde få läsa ett sånt inlägg 😃
belliz.se
FridaochTove
FridaochTove,
Låter verkligen som en toppen vecka, hoppas att allt går som det ska, vädret blir fint och att veckan blir lika bra som den låter. Stor kram<3
nouw.com/fridaochtove
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Låter som en bra vecka. Men va är de första du ska äta/dricka när du kommer hem till Sverige ?
nouw.com/jagochminahjärtan