Jag är fast, magi för håret

7D, TipsInnehåller affiliate-länkar

På senaste tiden har jag verkligen velat hitta en nytt bra schampo då de jag haft varit riktigt dåliga för just mig. Jag köpte ett av Maria Nila för ett bra tag sedan och med tanke på att de är ett veganskt schampo känns det som att de oxå ska tänka på vilka förpackningar de använder. För mig som är insatt i olika plaster osv kollade flaskorna och det är plast 7 vilket är ett av de sämre plasterna.

"Bioplaster hamnar i den här kategorin och de är inte hälsofarliga. Men här finns också polykarbonat, en hård genomskinlig plast som ofta hittas i flaskor och karaffer. Polykarbonat innehåller det hormonstörande ämnet Bisfenol A, som sedan åren 2011 är förbjudet i nappflaskor."

Men mer om plaster i ett annat inlägg. Men det var inte bara plasten som jag tycker var dålig utan schampot passade inte mig, men nu har jag äntligen hittat ett av ren slump. Och jag totalälskar det. Jag gick på Lyko och hittade det som sagt av ren slump och efter första tvätten så kändes håret redan mjukt. SÅ UNDERBART! Du kan läsa mer om schampot HÄR och om balsamet HÄR. Serien på schampot är All soft och det kändes verkligen, trodde verkligen inte det var möjligt efter en tvätt. So big tip!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Älskade redKen’ love it! Håller med dig helt. Stor Kram! ❤️
nouw.com/missjohansson
janielindahl
janielindahl,
Åh, Redken! De har massvis med mirakelprodukter, inte ett dugg förvånad att du vart så nöjd bara efter första tvätten faktiskt ❤️ Men så trist med Maria Nila! Hade ingen aning om att de använder sig av den sortens av plast i sina flaskor... Sånt borde ju ett så stort företag tänka på, kan tyckas 😏 Varm kram ❤️
nouw.com/janielindahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! <3 Verkligen så rolgit att få dessa grymma tips! Jag behövde det verkligen för mitt som jag ahr nu är katastrof och det är så svårt att hitta bra tycker jag. Ska helt klart kika in på dessa så tack vännen! Kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
malinkirstine
malinkirstine,
Bra tips! Det tackar jag för <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Så underbart när man äntligen hittar något som passar en bra! Kram
nouw.com/linndossing