Jag kunde inte låta bli...

Outfits, MelInnehåller affiliate-länkar

Är det något jag är svag för är det bebiskläder. De är så fruktansvärt gulliga när de är så små och senaste veckan har jag hittat till tradera och fastnat. Så nu har jag några paket påväg hem men tills dess får ni se det jag fyndade på rean idag. Ungen växer så det knakar och vi har i princip inga kläder i 74. Så tradera och rea är mina bästa vänner när det gäller att köpa kläder. Fyndade även denna overall på 40% som jag suktat efter så länge.

Jag har verkligen fallit för Lindex när det gäller kläder. Tycker de är bra kvalitet och deras bodys är de bästa då det finns två knäppningar i grenen = går att ha extra länge. Det är som att man får en storlek extra. Idag fyndade jag dessa byxor och tröja på 2 för 1.

Dessa fick även följa med då jag älskar allt med hängslen. Än fast det är "sommarkläder" så är det perfekt med en body under. Den gula (här) tänkte jag ha en svart body under och till den blåa (här) passar det mesta. De finns fortfarande på rea i butik och online så det är bara att fynda!

Mina lilla gullunge. I lite förstora kläder som foten åker in i men så får det vara ibland. Kunde inte låta bli att testa.

Gillar

Kommentarer

Kiiin
Kiiin,
Handlar ochså å kan inte heller låta bli 😅
nouw.com/kiiin
artibus
artibus,
Hahah kan tänka mig att det är svårt att hålla sig ifrån att shoppa loss!😍
nouw.com/artibus
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha I feel you, jag vill typ shoppa bebiskläder och jag har inte ens en bebis!
nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hade inte kunnat låta bli jag heller haha, finns inget sötare än bebiskläder!! Ser så mycket fint jag bara skulle vilja köpa bara för att :> <3
nouw.com/emmaengstrom
fridachristinas
fridachristinas,
Åh förstår det verkligen, är helt besatt av att handla bebiskläder (och då har min unge ett par månader kvar i magen haha)! Både tradera och Lindex är verkligen två favoriter 😍
nouw.com/fridachristinas