Jag lite mer på djupet

Att bara presentera sig är ganska ytligt så idag på teambuildingen fick vi välja 3 svart/vita bilder var som vi kopplade ihop med något om oss själva. Mina blev dessa tre och alla tre representerar olika saker.

Första har med människor att göra. Jag har mer eller mindre alltid jobbat med människor och jag tycker det är kul och utmanande. Det är bland annat därför jag blev förskollärare. Jag tycker det är intressant och givande (trots att det ibland kan vara tungt och jobbigt) att jobba med barn.

Den andra syftar till allt som är i luften och som de kastar upp. Det är många saker i luften samtidigt och jag gillar att ha många bollar i luften samtidigt då det är riktigt roligt och utmanande. Att testa nya saker och utvecklas är något jag gör väldigt ofta då det är mycket ibland. Enda nackdelen är att det kan bli lite väl mycket ibland när jag säger ja till saker jag tycker är roligt utan att tänka efter.

Tredje och sista kopplar jag ihop med närhet. Jag är väldigt beroende av närhet för att må bra. Det kan räcka med att man sitter i soffan hela kvällen huvudsaken det är med människor som jag tycker om och som finns där uran att göra något. Det är en viktig del för mig men även familjen. Att ha familjen nära och få umgås är något jag värdesätter högt och är beroende av. Det är tur jag har Olov och så många bra vänner här uppe som jag kan få detta av då familjen är fysiskt långt bort.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vad roligt att få veta mer om dig! jag arbetar också på förskola. Absoluta drömyrket, men ja de kan vara jobbigt.. kram!♥️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Va kul! Åh spännande! Jo det är superkul men det kan vara väldigt utmanande! Kram❤
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh så kul att läsa!! Alltid så kul hur olika folk tänker när dom ska presentera sig såhär =) kram <3

nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det var riktigt intressant! Vi var ca 16 pers som gjorde det med så det var ett riktigt kul sätt att göra det på! Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin