Julafton?

7D

Hur kan det redan vara jul? December har bara runnit iväg och jag har fortfarande oktober. Ingen julkänsla alls och det känns som att vi leker jul, eller låtsas att det är jul. Ändå har vi gjort lite julgodis och bakat struvor, klätt granen och fotat årets julbilder. Vi har inte haft någon gran tidigare år då vi bodde 40 mil hemifrån när vi pluggade och förra året tog vi inte tag i det. Men nu så är det första året med gran, som husägare och med bebis. Så underbart jul på så många sätt men ändå så tråkig då vi inte kan umgås med de vi brukar men hälsan och säkerheten går först.

Vi har iallafall påbörjat julstädningen och vårt entréplan ser helt ok ut. Alla överflödiga saker har hamnat i källaren och det är lite mer harmoniskt nu trots att både toaletten och sovrummet renoveras och hallen som bara saknar lister just nu. Men plastmattorna ska skuras, såplukten ska ta över målarfärgslukten och klappar ska slås in. Alla är nu fixade så sista lilla pysslet göras med en kopp glögg på bordet och julmusik i högtalarna, sedan är jag redo för jul och jag hoppas det kan komma lite snö så vi iallafall har vitt på marken.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Hade vart så härligt med lite snö. Förstår att det kanske inte känns så juligt och jag håller med dig det känns så tråkigt att julkänslorna inte finns trots att man försökt ❤️

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Förstår inte alls att det är jul men mysigt är det oavsett!! Kram <3

nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,

Haha nä inte världens julkänslor detta år men var ändå en mysig dag, hoppas ni fick det samma!? Och sjukt ändå vad mycket som hänt/förändrats i din tillvaro senaste året bara.. stora grejer i livet liksom. KRAM!

nouw.com/isabylund