Julmarknader och julkänslor

7D

I lördags skulle jag, mamma, faster och min kusin julbaka men innan det var det två julmarknader. En i stan och en på en hembygdsgård. Så mamma och faster kom förbi och hämtade upp mig då jag verkligen kände att jag behövde komma ut, än hur segt och ankigt jag går just nu. Den första vi var på i stan var i princip ingenting och väldigt omysig. Så vi åkte till nästa och det var verkligen som natt och dag.

Kameran fick åka med då vi senare skulle baka och det var så underbart ljus ute och med snön blev det ännu mysigare. Snacka om att julkänslorna kommer mer och mer. Det fanns lite av allt möjligt och det var flera små hus/bodar man kunde gå mellan och som hade diverse julgrejer och gott. Det blev dock inget inköp för mig men mamma köpte en grillost på get som är härifrån. Tydligen är det riktigt mycket antibiotika i halloumi och denna grillost var i likhet med den. Sen fanns det även mycket mer som tunnbröd, honung, vantar, kransar, bockar m.m.

Alltså bara kolla så mysigt det ser ut! Vill ni har mer julkänslor så är julmarknad helt klart ett steg i rätt riktning!

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
Åh så himla mysigt med julmarknad!!
nouw.com/agnesroos
malinkirstine
malinkirstine,
Så underbart med snö <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
louisefreij
louisefreij,
Ser supermysigt ut! <3
nouw.com/louisefreij
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu va mysigt 😍
nouw.com/matildaberlin
evelinarou
evelinarou,
Men åhh! Så mysigt 🥰 Äntligen är vintern här hihi ❄
nouw.com/evelinarou