Kan det bli bättre?

ITALIEN, 7D

Godmorgon lördag! Så skönt med helg och kunna mysa runt med min man utan plugg. Nu har han bara din opponering som han ska göra inför presentationen så vi kommer kunna ha en mysig helg tillsammans trots packing.

Idag tänkte jag ta med han till Caffine och äta brunch. Det var där jag och Emilia åt i onsdags när hon var här och jag är så glad att vi hittade de stället innan vi åkte! Det var verkligen så himla gott och idag ska vi bruncha där. Drömstart på en lördag.

Efter det kommer vi sakta men säkert bege oss mot Venedig och jag ska visa runt lite. Det blir förmodligen till judiska gettot, arsenalen och villa runt på alla fina gator och broar. Sista gången jag kommer vara där på ett tag och det blir min nionde gång där. Jag måste helt klart till Venedig någon gång i framtiden med då jag verkligen älskar staden och då har jag även varit där tvåsiffrigt.

Vi kommer även börja packa fler resväskor och jag hoppas vi får lite vikt över så jag kan köpa med mig pasta och parmesan hem. Det är så mycket mat jag kommer sakna härifrån...

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, brunch på Caffine låter sannerligen som en härlig start på er lördag ❤️ Hoppas ni får njuta en massa av Venedig resten utav dagen också. Håller tummarna för att ni kan packa med er så mycket Italienska smarrigheter som möjligt, går säkert om man packar smart 😉 Kram ❤️
nouw.com/janielindahl
isabylund
isabylund,
Åh låter som en kalasdag! Venedig verkar så mysigt och charmigt <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Åh så underbart det låter med brunch. Får hoppas du har lite plats över till pasta och parmesan <3 Kram
nouw.com/linndossing
FridaochTove
FridaochTove,
Alltså det här lät ju inte all mysig, nej nej nej. Ha en underbar helg<3
nouw.com/fridaochtove
malinkirstine
malinkirstine,
Så vackert! Och så mysigt med brunch <3 Kram
nouw.com/malinkirstine