Kan livet bli mer fullproppat?

Vardag, Universitet

Senaste veckorna har verkligen varit fullproppade för min del. Examensarbetet tar upp riktigt mycket tid samtidigt som jag jobbade nattklubb fyra nätter i rad förra veckan torsdag till lördag.

Vi har fått riktigt mycket snö och förra veckan var det klass 2 varning då det snöade och blåste kopiöst mycket. Jag var i Boden och pluggade den dagen och var halvrädd att jag inte skulle komma hem med bussen. Sedan håller vi just nu på med reslutat/diskussion på examensarbetet. Det är sjukt mycket att göra då vi ska samla in material via intervjuer till resultatet och analysera och skriva resultatet och diskussionen på lite mer än vecka.

Det är iallafall skönt att helgen och allt jobb är över för denna läsperiod. Det var tungt och jobbigt och när jag kom in för passet på lördagen såg jag redan då ut som en zombie. Och då hade vi jobbigaste kvällen kvar med... men det gick och det är skönt att ha gjort det nu. Denna vecka ska som sagt mycket göras samt har jag massa möten. Men det är kul och snart så är plugget klart och det är det enda just nu som gör att jag orkar med detta.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Oj jösses! Men heja dig!! Du är en riktig kämpe <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, vet inte riktigt själv hur allt går ihop men det finns ju inget val... <3
nouw.com/emmeliesehlin
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Jösses vad du kämpar på<3 försök att ta det lite lugnt mellan varven också så du intE kraschar tillslut fina du . KRAM
nouw.com/vägentillfriheten
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Just nu är det enda sättet men snart är det över! Och jag försöker ta det lugnt ibland. Kram
nouw.com/emmeliesehlin