Kickar igång veckan

7D, Home

Godmorgon måndag. Hoppas ni haft en bra helg och fått samla lite energi. Min helg har varit väldigt mysig och jag har njutit av sällskap från både min familj och Olovs familj. I fredags åt vi middag hos svärisarna och i lördags var vi iväg på 30-årskals. Vi passade på att hämta upp min sista klädpåse hemma hos mamma och pappa, åt lunch och fick lite tid tillsammans. Mer än så behövs inte.

Så nu kickar jag igång denna veckan med en frukost i soffan och en järntablett och C-vitamin. Hoppas även på en bättre vecka än den föregående då jag haft konstant ont sedan i onsdags... Men så kan det vara och jag tar det så länge han mår bra där inne, vilket han gör. Han har hittat mer och mer till mitt revben och ligger och terroriserar mig där med spark på spark haha.

Denna vecka har jag inget speciellt inbokat utom Aqua på tisdag och barnmorskebesök på fredag. Men jag har filten jag tänkte fortsätta sticka på (hade varit kul om den är klar tills vagnen kommer) och jag har funderat på rensa min garderob helt och hållet... Vi får se vad jag orkar helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Men alltså sluta så mysig du är, vilken start på veckan hjärtat & vilken fin helg du verkar ha haft! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ibland kan det vara skönt att inte ha så mycket planer faktiskt! Håller tummarna att du hinner klart med den till vagnen kommer! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men vilken mysig helg!! Håller alla världens tummar för att det onda är bättre den här veckan!! Puss fining ❤️
nouw.com/matildaberlin