Klarade jag veckans mål?

Träning

Söndagen är här vilket innebär ny vecka snart. Den gångna veckan har jag gjort min första jobbvecka och i måndags fixade jag mitt gymkort. Och som jag skrev då så kände jag inte suget för att träna och skulle försöka få ihop 3 pass denna vecka. Så hur har det gått för mig?

Efter jag fixade kortet i måndags blev det ett pass där jag körde det jag kände för och tycker är roligt. Så det blev backsquats, hip thrust, latsdrag och ryggresningar. Träna ben tycker jag är roligast och sedan ville jag testa latsdrag med min handled för att se om det funkade. Ryggen min måste bli bättre så den är det lite fokus på med. Onsdag blev det ett spinning pass på 30 min samt ett corepass på 30 min. Torsdag bokade jag oxå spinning och då ett pass på 45 min. Sedan idag träffade jag en PT för analys på min kropp och har nu fått övningar att göra. Vi har nog kommit till botten med mitt ryggproblem med så nu ska jag bli bra i ryggen! Men mer om det till veckan.

Så i torsdags hade jag gjort mina tre pass och det känns riktigt bra. Det är skönt att vara igång och jag vill inte heller börja för hårt så jag tappar lusten efter nån vecka. Sedan nu tycker jag det är så enkelt att ta sig iväg när man bokat ett pass så det är ett stort tips! Så nu ska jag lägga upp kommande vecka med träningar, jobb och resor då jag förmodligen åker upp till Luleå på fredag till min man. SOM JAG LÄNGTAR!!

Nu ska jag ta och göra mina övningar och se på dagens V75 då Alybis startar. Sedan ska jag förbereda för veckan och ta en dusch.

Gillar

Kommentarer

byelinnilsson
byelinnilsson,
Bra jobbat!!! Du borde göra ett inlägg om olika övningar, alltid kul att läsa och hitta inspo! 😃
nouw.com/byelinnilsson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! Det kan jag absolut göra!! Ska spara på mig inspo under veckan😊
nouw.com/emmeliesehlin
enna,
Bra jobbat! Och så fin bild 😊
sayyeastofashion.blogg.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla!😊
nouw.com/emmeliesehlin
Therese,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Bra jobbat! Superfin bild på dig med <3
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Verkligen SÅÅÅÅÅ himla grym ju! You go girl! <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja äntligen igång! Känns så himla skönt!!<33
nouw.com/emmeliesehlin