Lärdomar till höger och vänster

Renovering

Den senaste tiden har jag reflekterat över hur mycket jag har lärt mig sen vi flyttade in i huset i och med att vi håller på renovera tre rum just nu. Jag har läst på om allt och lite till och det känns som allt ska ploppa ut ur huvudet snart. Men det är skönt att känna att jag har koll på allt som händer och allt som ska göras.

Hittills har vi hunnit med att riva badrummet ner till reglarna, reglat upp och förstärkt, bytt fönster, upp med plywood, gips, målat taket och lagt värmeslingor för golvvärmen. I hallen har vi rivit panel, satt upp gips, spacklat, slipat, rivit tapeter, bytt elskåp + el (jordat), målat taket och nästan tapetserat allt. Sen i sovrummet har all tepet rivits bort, spacklat, slipat, rivit bort plastmatta, målat taket och spacklat golvet. Nu ska vi sätta upp väv för att sedan måla färgen vi tänkt.

Så mycket som har hänt men ändå känns det som att det är en bra bit kvar... men alla lärdomar tar jag med mig och beställer ni en blandare till duschen, kolla så den är 160cc som är standard i Sverige. De man beställer är ofta imponerade och 150cc vilket inte riktigt passar. En av alla lärdomar hittills.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Herregud!! Man lär sig verkligen av att göra mycket själv!! Kul att få hänga med på det <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Men alltså wow, så jäkla grymt att lära sig det!! Man känner sig så jäkla stark och mäktig när man märker att man lär sig saker och vågar göra nya grejer!! Kram ❤️

nouw.com/happym
artist
artist,

Vad mycket ni har gjort. Bra jobbat!

nouw.com/artist
linneahedberg
linneahedberg,

wow va grymma ni är! Men va skönt att man får lära sig så mycket på vägen, och är precis som du och gillar att ha koll. Stor kram ❤️

nouw.com/linneahedberg