LAST WEEK

ITALIEN, 7D

Måndag och ny vecka och inte vilken vecka som helst. Det är vår sista vecka här och jag vet inte riktigt vad jag känner. Men det får jag ta sen för på ett sätt ska det bli skönt att komma hem oxå. Men först har jag en vecka jag ska ta vara på, packa och äta gott.

Igår var det inte min bästa dag och saker och ting blev inte riktigt som vi tänkt. Men det är en ny dag idag och jag ska försöka göra denna dag till en bra dag.

Veckans planer 

MÅNDAG

Det kommer nog bli en tripp någonstans och ett nytt ställe att upptäcka. Ta vara på det sista nu och då jag måste göra allt själv så är det bara att åka iväg

TISDAG

Om vädret är bra kanske det blir en prommis och sedan måste lägenhetens städas då det är några som ska komma och kolla på den. Fixa elavtal och Internet till nya lägenheten är ett måste denna vecka med

ONSDAG

Emilia kommer hit från morognsidan och vi ska gå runt här och kanske äta lunch. Jag längtar verkligen och när hon åkt kanske jag åker till Venedig för att träffa Camilla igen.

TORSDAG

Visning av lägenheten från morgonsidan och sedan vet jag inte vad jag gör. Allt beror så mycket på vänster men jag hoppas jag kan gå till nån park och njuta i solen med en bok.

FREDAG

Sista fredagen här och jag ska nog sätts mig på ett fik och uteservering. Cappuccino, croissanter, aperol osv. Måste verkligen njuta sista nu!

HELGEN

Förmodligen fylld med packning och om O inte har för mycket kvar och måste plugga åker vi nog iväg på en dagstripp. Jag har några ställen jag vill åka till så det lär bli ett av dem.

NU - göra mig klar för att åka iväg genom att äta, klä på mig, packa kameran osv. Jag hoppas detta blir bra och jag gör det dessutom själv!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin vecka vännen ❤️ Du för njuta så mycket du kan av känslan ❤️Stor kram nu
nouw.com/missjohansson
linndossing
linndossing,
Underbart, njut av sista veckan! Kram
nouw.com/linndossing
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Låter som en toppen toppen vecka så passa på att njuta
nouw.com/jagochminahjärtan
Emma
,
Så himla härliga foto! Njut och ha det underbart nu sista veckan
trix
trix,
Glöm inte bort att njuta av nuet oxå! Låter som du har en spännande vecka framför dig kram
nouw.com/trix
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Njut nu och gör det bästa av den sista veckan verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom
amandalarssons
amandalarssons,
Åh hoppas du kan njuta av sista tiden nu!! 💗
nouw.com/amandalarssons
janielindahl
janielindahl,
Fredagens planer låter helt fantastiska! Tvivlar inte en sekund på att ni kommer göra den sista veckan minnesvärd ❤️ Unna dig allt du kan, det är du värd Emmelie ❤️
nouw.com/janielindahl
FridaochTove
FridaochTove,
Ha nu en fantastisk sita vecka, glöm inte att bara njuta och andas<3
nouw.com/fridaochtove