Last weeks pros and cons

Vardag, Home, Listor

Bäst i veckan? Jag vet inte hur jag ska kunna välja något som varit bäst då det varit avslutning, student, möhippa och dop. Så jag skulle säga hela veckan och all god mat jag fått äta!

Sämst i veckan? Sämst i veckan skulle jag nog ändå säga mitt pendlande humör. Jag har varit irriterad hela tiden känns det som och har alltid hittat något fel.

Veckans citat? Att man ska leva här och nu för man vet inte vad som väntar imorgon.

Veckans godaste måltid? Denna blir galet svår den med! Pappas sous vide med älgkött var drömmigt gott och all mat vi fick på studentfirandet vår oxå hur gott som helst! Så det får bli de två.

Nästa vecka ser jag fram emot? Först ska jag förmodligen hämta ut ett paket imorgon, sedan på fredag flyger vi till Stockholm för sommarens andra bröllop. JAG ÄR SÅ TAGGAD!!

Nästa vecka ser jag inte fram emot? Helt klart att flyga. Jag hatar det och nu när vi flyger från Övik är det ett mindre propellerplan med bara två säten om gången. Fy!! Men det ska nog gå bra ändå.

Måndagens planer? Först jobba till 15.30, jag hoppas mitt paket kommit så jah kan hönta ut det och sedan ska jag nog bara ta det lugnt!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilket bra citat 😊
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad underbart att läsa!! KRAM finaste <33
nouw.com/matildaberlin