LIFE ATM

ITALIEN

Senaste veckorna har livet verkligen sett bra ut utifrån men någonstans har jag ändå inte känt mig som mig själv eller lycklig. Lycka och glädje är ju inget man känner hela tiden då det är något som kommer och går, men jag trodde att jag ändå skulle känna mer av det. På något sätt känns det inte som att jag får känna så (som jag skrivit tidigare) men det är så det känns. Det går liksom inte att ändra på. Men i dessa känslor har jag verkligen haft mina ljusstrålar och de små grejerna i vardagen som varit underbara. Bara grejen att O en dag köpte med min favoritchoklad och dagen efter kom han hem med iste till mig. De är de grejerna som gör vardagen så mycket bättre när de känns lite tuffare som de nu har gjort. Så här kommer en liten update om livet och hur det är just nu.

+ Det är äntligen varmt igen och det var för varmt med jeansjacka idag trots att jag bara hade en blus och kjol. Så skönt!

- Jag har lite ångest över all mat vi ätit senaste tio dagarna då vi mest ätit ute med alla som varit på besök. Så ikväll blev det iallafall sallad till middag och jag skulle behöva äta det i någon vecka till för att känna mig bättre.

+ Trots SAS-strejken kommer pappa ner på måndag. Han bokade ett backup flyg för någon dag sedan och det var tur. Dagen efter var alla biljetter slutsålda och nästa flyg som gick var dagen efter med en restid (till Rom) på över 27 timmar och det skulle kosta över 8k. HELT SJUKT!

+ Jag ska till Rom på måndag och det känns underbart att möta upp pappa där som jag inte träffat på nästan 2 månader.

- Jag har inte riktigt känt mig som mig själv på senaste tiden så det var riktigt skönt att ha P här och bara få va, prata och göra det vi kände för. Allt är så kravlöst när vi väl är med varandra och jag behövde det verkligen.

+ Jag har äntligen fått äta en Bubble Waffle. Vi gick ut en sväng nu på eftermiddagen och köpte en och det var riktigt gott. Det kommer helt klart bli fler såna framöver!

+ Jag har köpte tre nya plagg som jag verkligen är nöjd med. Blusen här ovan som är kortärmad, ett par supersköna brallor och sedan ett par shorts som jag aldrig sett förut. Det är resår i midjan och de är så sköna.

+ Jag har inte lika stor ångest om att det bara är ca 1 månad kvar här i Italien. Jag har hittills varit i flera städer och ska även till Rom. Dock vill jag hinna med Milano en gång till med O och åka en sväng till Turin. Allt beror på hur det går med O's exjobb.

- Jag saknar att träna regelbundet och de där grisiga spinningpassen man håller på dö av. Jag har all tid i världen här för att träna men jag har just nu ingen glädje till det alls. Än fast min rygg och kropp behöver det så känns det bara blääää just nu. Det får bli den dagliga motionen och tar jag en prommis är det en bonus. Men att träna själv suger verkligen.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Nettan,
Wow vilken våffla ! Vad är det i den ?
nettanbergh.blogg.se
erikssontowa
erikssontowa,
fin du är<333
nouw.com/erikssontowa
Amanda ,
Men vilken somrig voffla ❤️ den skulle man inte säga nej till
www.amndiz.se
FridaochTove
FridaochTove,
Fint att du ändå ser det fina i vardagen. Ibland är det ju så, att vi inte har någon större anledning till att känna oss off, bort tappade men vi gör det ändå och det är okej. Det viktiga är att vi erkänner det för oss själva och jobbar på att ta oss ur det., men främst tillåter oss själva att må som vi mår. Stor kram<3
nouw.com/fridaochtove
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Vi var på matmarknad idag så de hade såna vofflor var helt okey. Men guud vilken härlig bakgrund
nouw.com/jagochminahjärtan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Wow vilken våffla =) vilka härliga bilder =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jane,
vad Gott det ser ut 😍 och då himla fin!!
nouw.com/jjaneberglund
janielindahl
janielindahl,
Beundrar att du kan rada upp både det som är bra, men även det mindre bra i livet just nu; kloka insikter ❤️ Du har ju helt rätt i att livet inte alltid består av en massa glädje hela tiden, konstigt vore ju det! Så viktigt att se de där ljusglimtarna som du beskriver; som tiden med O och P. Det vackra i livet blandat med allt det andra ❤️ Kärlek till dig Emmelie ❤️
nouw.com/janielindahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är så himla fin vännen! Alltså den där våfflan såg farligt god ut, en sån hade man velat smaka. Så jobbigt att höra att du känner sådär just nu, underbart att det kändes bättre när du umgicks med P. ALla borde ha en sån prson i sitt liv som får en på så bra humör så att allt runtomkring glöms bort. Ta hand om dig, kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Känner verkligen igen mig, ibland är det verkligen så. Att allt bara borde kännas rätt men det gör inte det och det är helt okej!!❤️ Hålller nu mina tummar för att du får må mycket bättre framöver finis. Kram ❤️
nouw.com/happym