Life's on top

Vardag, 7D

Godmorgon och godmorgon fredag! Äntligen fredag och fredgaskänsla. Jag börjar senare idag så jag har haft en mysig morgon hemma i soffan framför F1 i morgonrock, tända ljus och frukost till. Så bra start på dagen så jag hoppas den fortsätter bra hela dagen.

Jag skulle vilja fota mer för just nu har jag knappt några bilder att visa er och de jag har är antingen inte klar, eller redo att visas. Men det blir lätt så, tycker jag, när jag jobbar hela dagarna och nu när jag kommer hem så är det nästan mörkt ute. Men det ska bli bättre och jag har lite inköp att visa + lite efterfrågade recept.

Idag tar jag helg 16.30 och köper nog med mig något fredagsmys på vägen hem. Jag har en kebabrulle innestående hos Olov så det kan bli att jag får den ikväll. Annars kommer det bli en lugn och mysig fredag och jag vill tända massor med ljus och hoppas nästan det regnar så det smattrar på fönsterbläcket.

Hur ser er fredag ut?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Godmorgon 😃
nouw.com/evelinarou
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina du, det låter som en hilma mysig fredag - din morgon alltså, åh! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Gud vilken mysig fredag! Hoppas du får en fin kväll<3 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuuu vad underbart det låter hjärtat!! Hoppas du har en supermysig kväll <33
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Håller med, kan lätt bli så att bilderna tar slut! Oftast känns det som att man har sinnesjutk mycket bilder men plötsligt är alla slut och man känner paniken haha. Hoppas på fint väder och att tiden finns så du får till några bilder. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr