Lillördag

Igår hade vi teambuilding i Fix. Vi träffades och började fixa inför ett projekt vi har genom att klippa våder, måla och allmänt börja med det. Det är ett stort projekt och mycket ska göras så vi måste verkligen börja! Vi åt och hade möte och sedan lekar. Riktigt mysigt! Sedan efter var vi några som satt kvar och prata så jag kom hem vid 01 nån gång... Ända sedan hemavan har våra rutiner här hemma varit i lite obalans med sena kvällar och igår var inget undantag... Men det ska bli ändring på det. Känner mig så mycket tröttare och när jag tränar 5-6 pass i veckan så känns det som att jag behöver sova mer...

Idag blev det sovmorgon. Klev upp och satte mig vid datorn och skrev klart min diskussion. Det gick på mindre än en halvtimme tror jag... Hade även ett längre samtal med mamma då det kändes längesen vi pratade.

Började nyss läsa en bok men känner mig lite för hängig för det. Har känt av halsen lite så har kört lugnare träning så vi får se om det blir något pass idag... Vill verkligen inte bli förkyld och sjuk då jag kommit in i träningen så bra och tycker det är kul!

Gillar

Kommentarer