Liten blir stor

Denna vecka är en väldigt speciell vecka. På lördag fyller Mel ett. Hur kunde det här första året, coronaåret med en bebis gå så himla snabbt? Var tog tiden vägen? Sista veckan han är "bebis" för han blir mer och mer en lite pojke med en egen vilja, sitt sätt att kommunicera och en härlig personlighet.

Tänk att jag gick ovetandes förra året att jag skulle föda i v 38, 18 dagar tidigt än fast jag hade det på känn men kanske inte så tidigt. Och nu har det snart gått ett helt år och vi har en hel del att förbereda denna vecka.

Vi ska fixa inför kalas på lördag då våra familjer kommer för att fira Mel. En på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Så det vi ska fixa under veckan är att baka, städa hela huset, fixa inför en fotografering, pynta med ballonger och slå in presenter. Jag är så peppad och taggad på denna vecka för att få fixa en underbar första födelsedag än fast han inte kommer komma ihåg det så är det ändå kul att få fixa. Iiihh!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Så söt! Grattis i förskott till honom 😍
nouw.com/hilmak
saranilsander
saranilsander,
Åh vad söt! Grattis i förskott!🥰
nouw.com/saranilsander
evelinajosefines
evelinajosefines,

Ja det går alldeles för fort! Vincent blir 1 om två månader 😭😭

nouw.com/evelinajosefines
linneahedberg
linneahedberg,

Men lilla, va fort tiden går! Stort grattis i förskott <3


nouw.com/linneahedberg
beattriicee
beattriicee,

Jag är också sååå peppad och då är det inte jag som ska fira honom så förstår verkligen hur taggad du är på allt inför hans födelsedag och även hans dag! 🥳😍

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Helt galet att tiden gått så snabbt, minns det som igår!! Kram
nouw.com/linndossing