Ljusglimtar

I lördags mellan firandes av M så gjorde vi en riktigt god cacio e pepe till lunch. Älskar simpla, snabba och goda pastarätter och denna är en av den. Åt den första gången i Italien och det blir bara godare och godare.

Finaste @beattriicee som jag skriver mer eller mindre med dagligen. Så tacksam för henne och kontakten vi fått!

Mina plantor här hemma har tagit fart och blivit ganska buskiga som jag vill. Inga långa och rangliga plantor som jag fick förra året. Nu är vi inne på omgång 2 av sådd med kryddor, gurka och ampeljordgubbar.

Allt mys med M nu. Jag börjar ju snart att jobba så jag försöker vara så närvarande jag kan och leka, mysa och upptäcka världen med hans ögon. Det är magi och han är världens bästa<3

Denna fiskgryta som blev riktigt god! Skulle kunna äta den en gång i veckan och den gick hem hos hela familjen. Receptet hittar ni här.

Solljuset som lyser in i köket och vardagsrummet på morgonen och förmiddagarna. MAGI och våren är påväg.

Förra året hann jag inte med, men i år så fick jag hem några plantor från @artibus. Två melon och två paprikor så nu hoppas jag alla tar sig ordentligt. Melonerna håller redan på få nya blad och jag är så taggad på att ha egna melonplantor med chans på egna meloner i sommar. Vilken dröm.

Vår altan, senaste dagarna har vi kunnat ha dörren öppen. Det är sån underbar känsla och jag har redan börjat kolla på möbler vi kan ha där. Igår beställde vi lamellgardiner då de som hänger där nu är gamla, väldigt slitna och jag vägrar tänka på allt de samlat på sig under alla år. Så nästa vecka hämtar vi ut dem och det blir vita och fräscha. Så taggad!

Igår var jag på promenad med vår granne som har ett äldre barn och en i samma ålder som M. Så roligt att lära och känna henne, speciellt i dessa tider då man knappt träffat någon. Framöver hoppas jag på fler promenader och massa lek mellan barnen i vår och sommar.

Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,

låter som supermysiga saker! Alltid kul att gå god kontakt med andra <3


nouw.com/elinfrost
happyM
happyM,

Men åhhhh så mysigt inlägg och så mycket fint ❤️❤️

nouw.com/happym
Matildaogren
Matildaogren,

Gud vad god pastan såg ut!

nouw.com/matildaogren
beattriicee
beattriicee,

Så tacksam för våran kontakt!! ❤️ Pastan sång väldigt god men enkel också, precis som det ska vara! 🥰 Enkelhet är guldvärt! Åhhh, vad härligt att du fick hem plantor var också sugen på att fixa men blev aldrig av! Kram

nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,

Så himla härligt att odla! Man blir så glad när man ser det växa 😃 <3

nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Gud så god fiskgrytan såg ut❤️

nouw.com/louiseedling
evelinajosefines
evelinajosefines,

Pastan såg ju så god ut! Kram❤️

nouw.com/evelinajosefines
artibus
artibus,

Vad roligt att du uppskattade plantorna vännen, vill verkligen följa utvecklingen 🥰

nouw.com/artibus
tigerslife98
tigerslife98,

Såg gott ut 🥰

nouw.com/tigerslife98