London christmasfeels

Foto, Paris

Godmorgon hjärtan!

Idag drömmer jag mig tillbaka till bättre dagar och julkänslan jag hade i London för ganska precis två år sedan. Jag och pappa tog snabbtåget från Paris (vilket var hur smidigt som helst) och var där en helg. Bara kolla på julpyntet, hur mysigt är det inte?

Det var helt klart drömmigt att få gå runt i London under advent. Det blev inte många julklappar där men jag hade helt klart velat åka dit igen under jul. Ett stort tips om man älskar julen och vill ha julkänsla samtidigt som man upplever staden.

Men tillbaka till verkligheten. Jag är fortfarande sängliggande men jag ska försöka att inte deppa ihop allt för mycket. Jag tänkte fortsätta skriva ihop bröllopsinläggen (det kommer bli några), kolla på julklappar och börja köpa. För tillfället har jag iallafall sällskap i sängen av vår katt och det är så skönt med sällskap. Inatt var även första natten på ett tag som hon sov med mig så jag undrar om hon känner på sig att det är något med mig. Men som sagt, UNDERBART mes sällskap i min för tillfället ensamhet och smärta.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men WOW så fint det är där alltså!! <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Omg jag dör lite! Måste verkligen dit över jul någon gång!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, alltså det är sååå fint och julstämningen är total!!
nouw.com/emmeliesehlin