Lyckat höstmys

Jag älskar hösten och det är så mysigt när det blir mörkare och det blir dags att tända ljus, ha mysiga stickade tröjor, halsdukar och tjocksockor. Jag som är så frusen av mig älskar stickat och jag har gjort flertalet par tjocksockor sedan jag flyttade till Luleå. Det går snabbt och de blir exakt som jag vill ha dem.

Det jag brukar göra för att få till ett lyckas höstmys så är det några faktorer som ska uppfyllas enligt mig.

1. först och främst måste känslan finnas där vare sig det är en myseftermiddag eller myskväll man vill ha. finns inte känslan blir det svårt med att få till det ordentligt.

2. sköna och mysiga kläder. jag har ett par tights jag köpte på Primark som är en favorit samt en stor och skön tröja med ett par tjocksockor. huvudsaken, enligt mig, är att det är skönt och bekvämt.

3. jag är verkligen en serietittare så en bra serie gör ganska mycket. några av mina favoriter är Grey's Anatomy, Hart of Dixie, One Tree Hill och några jag sett på slutet är Conviction och Lie to me. en mysig film funkar med beroende på vad man är sugen på. en av favoriterna där är The Longest Ride.

4. något att äta på. det behöver inte vara något speciellt, det brukar bli bäst när man tar det man är sugen på. några av mina toppval är grönsaker med dipp, quesadillas med riven halloumi och ruccola eller guacamole med tillbehör.

5. sedan tycker jag omgivningen är viktigt för att känslan ska infinna sig ännu mer. lite tända ljus, släcka lamorna och kanske ha massor av kuddar och filtar runt om sig antingen i soffan, sängen eller en madrass på golvet framför TVn.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är ju verkligen det absolut bästa med hösten! Att få mysa upp i soffan med en stor kopp te, stora gosiga tröjer och få se på en massa härliga serier - älskart! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men verkligen! Det är bland det bästa som 😍
nouw.com/emmeliesehlin