Magiska kyla

Foto, Allmänt

Imorse när jag vaknade så kändes det att det skulle vara kallt ute. Redan igårkväll var det kallt så inatt har jag sovit med tjocksockar och en t-shirt, men det var så skönt! Med kupévärmaren igång slapp jag skrapa rutorna imorse och påväg till jobbet var jag tvungen att stanna. Kolla så magiskt det ser ut!! Och jag kan lova att det såg ännu bättre ut i verkligheten. Det gick inte helt att fånga med mobilkameran. Flera mornar har jag tänkt att jag ska stanna och fota där men det har inte blivit av. Sen imorse kunde jag inte låta bli. Soluppgång, -6 grader ute och hela fjärden ångade av temperaturskillnaderna.

Ikväll blir nog en lugn kväll med antingen serier eller läsning. Ska även se lite trav ikväll då Photo startar. Och nu längtar jag tills garnet kommer och jag får hem stickorna (som är i Luleå...) så jag kan börja sticka min tröja. Det kommer bli så bra och jag älskar den för jag har inte sett någon tröja som den tidigare. Så ni får vi hålla tummarna för att min handled håller och jag ens kan göra det.

Men jag har iallafall något att göra och jag vill bli pigg igen så jag kan börja träna. Sen ska jag ju även läsa boken om aktier, sticka tröjan och ska även försöka ta mig till stallet lite nu och då. Med fem travhästar finns det alltid något att göra.

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Ser underbart magiskt ut! 😍
nouw.com/tessjohans
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja att det gör?! Och jag tycker inte jag fick med hur det egentligen var, det var magiskt!!
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow! Det där ser ju verkligen sååå magiskt ut!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det var det med och jag fick knappt med det på bilden<3
nouw.com/emmeliesehlin