Mål för Februari

Månadsmål

Mina mål för Januari var följande:

1. Hitta tillbaka till vardagen. Hitta tillbaka och hitta tillbaka vet jag inte, men jag har ändå kommit in i en bra vardag men som är full fart i men mindre pressen och stressen som varit under hösten med examensarbetet. Enda som gäller nu är att komma in i att plugga 50% med.

2. Komma in i en träningsrutin. Detta har verkligen inte gått bra. Jag har haft fullproppat med göra hela tiden och med tanke på handleden har jag inte känt suget efter att träna då jag knappt kan göra något själv på gymmet. Men jag har däremot känt att jag borde träna...

3. Prioritera. Jag måste ändå säga att jag har prioriterat mer. Jag valde bort en kurs jag ville läsa för det hade annars blivit för mycket. Jag har även prioriterat mig lite mer och vad jag behöver. Det är kul att träffa människor och umgås men för en gångs skull har jag lyssnat på kroppen och gått hem i tid och även fått mer tid med Olov.

Mina mål för Februari

1. Fokusera på rehab. Detta borde även varit ett mål för Januari men jag hade ingen tanke på det då. Jag måste fokusera ännu mer på min handled så den verkligen blir så bra den kan bli.

2. SPARA PENGAR. Jag måste spara pengar. Det är sjukt vad småsummor blir stora i slutändan. Och sedan jag slutade pluggade lever jag på sparpengar tills jag får min lön nu i Februari. Men jag vill ändå kunna lägga undan pengar samtidigt som jag kan unna mig det jag vill.

3. Fokusera. Med tanke på alla bollar jag har i luften måste jag bli bättre på att fokusera. Att hålla mig till planen och hålla fast vid den. Detta är även så jag ska kunna vara mitt bästa jag i varje grej jag gör. Jag vill inte göra något halvdant, därför behöver jag fokusera mera. Ska jag plugga, ja då är det de som gäller.

Har du några mål för denna månad eller mer allmänna mål?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
vilka bra mål! kram
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag hoppas det! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,

Så himla bra mål!! You go girl!! Och verkligen så himla kul att jag lyckades inspirera dig till det här =) Kram <33

nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag hoppas de blir bra! Förstår det och det är ett riktigt bra sätt att ha något att tänka på under månaden!! Kram <33
nouw.com/emmeliesehlin
amandaisabellaa
amandaisabellaa,

Så kul att läsa om detta!

nouw.com/amandaisabellaa
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad kul att höra!
nouw.com/emmeliesehlin
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Åh så bra mål fina du! 💗
nouw.com/vägentillfriheten
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja jag hoppas det blir bra!❣
nouw.com/emmeliesehlin