Mål för Mars

Månadsmål

Det är en ny månad och jag har verkligen längtat efter Mars än fast det känns konstigt att det redan är Mars... Ny månad innebär även nya månadsmål, men föst tar vi en titt på de från februari.

1. Fokusera på rehab. Detta har faktiskt gått bättre och jag har förbättrat riktigt mycket! Det är så skönt att skriva ner på papper med och se skillnaden!

2. SPARA PENGAR. Jag har inte köpt något onödigt (vad jag vet), men jag har inte heller kunnat spara så mycket då jag inte fick ut jättemycket lön nu i februari. Men lite går det alltid att spara!

3. Fokusera. Detta har väl inte gått så himla bra. Iallafall inte när jag jobbat på eftermiddagarna. Då har det blivit lugnare förmiddagar då jag har kunnat plugga eller liknande. Så skärpning Emmelie!

Mål för Mars

1. Inte äta socker. Japp, denna månad kör vi sockerfritt och så lite socker som möjligt! Så jag ska verkligen försöka hålla det och inte falla tillbaka.

2. Komma igång med träningen. Jag har sagt det så många gånger men jag måste ta tag i det nu. Jag har även fixat gymkort så nu ska jag ta mig i kragen och komma igång.

3. Ta vara på sällskap och tid tillsammans. Något som jag vill bättre på allmänt är att ta vara på tid tillsammans och inte framför en telefon. Sedan har vi massa besök som väntar och som jag längtar.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Så himla bra mål!! HEJA DIG vännen! Du kommer utan tvekan att krossa dom <33

nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack finis! Det är det jag siktar på!<33
nouw.com/emmeliesehlin