Måndag, te och graviditetsfix

Vardag, 7D

Måndag och ny vecka. Kan ni tänka er att november snart är över och det är bara 24 arbetsdagar kvar till jul. Hur galet är inte det? Jag längtar iallafall och denna jul går det att vara ledig ganska länge med få semesterdagar.

Jag kickade igång denna måndag med att öppna på jobbet vilket betyder att jag slutar tidigt. Så nu när jag väl kom hem startade jag tekokaren och har bäddat ner mig i soffan med Wahlgrens värld på tvn och en kopp te innan jag ska iväg igen. Jag har tid hos en sjukgymnast då jag börjar få foglossning. Så jag hoppas jag får något som hjälper då jag idag haft ganska ont i ryggen och höfterna börjar kännas annorlunda och ömma.

Så nu ska jag läsa på lite om greviditetspenning som ska skickas in till försäkringskassan, föräldradagar och allt det där. Eftersom jag jobbar med 1-3 åringar är det ganska krävande fysiskt så förmodligen får jag graviditetspenning och får gå hem i slutet av januari. Så det är lite att fixa med, men samtidigt (tycker jag) det är sjukt att man ska behöva beskriva sina arbetsuppgifter, varför de är fysiskt ansträngande och jag inte kan göra dem i t.ex. vecka 32. Jag är ju inte den första som jobbar på en småbarnsavdelning som ska ha barn och att klä på ettåringar mitt i vintern är inte det lättaste... Men jag ska kriga till slutet!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Hoppas du får hjälp med foglossningen! För mig fungerade tens rätt bra 😊
nouw.com/eschutz
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du får hjälp så att du slipper ha ont <33 Kram på dig!
nouw.com/celinelundqvists
fridachristinas
fridachristinas,
Hoppas att du får hjälp så snart som möjligt, alrig kul att att behöva ha ont! Ta hand om dig finis, kram <3
nouw.com/fridachristinas
linneahedberg
linneahedberg,
Åh hoppas du får hjälp snart så du slipper ha ont <3
nouw.com/linneahedberg