Med andan i halsen och sista rycket

PADUA

Med mindre än två dygn kvar tills jag åker kan jag medge att jag inte riktigt vet vad jag ska packa och börjar bli börja bli lätt stressad med allt annat som oxå ska göras...

Så istället vill jag sitta under en filt i soffan med en tekopp och en pajbit och bara mysa och ta det lugnt. Men väl framme kommer jag ha det så lugnt så jag förmodligen kommer klättra på väggarna istället så jag får ta vara på tiden nu ändå när jag har saker att göra.

Och har ni sett vilka mysiga koppar med fat och assiett? Så mysiga och perfekt för en tekopp och speciellt på hösten med lite tända ljus. Fick dem av mina svärisar när vi fick plocka på oss de vi ville ha efter en på deras sida som gått bort och jag fullkomligt älskar dem. Men å andra sidan älskar jag all slags porslin så jag har gärna fler koppar och jag har nu hittat en som jag skulle vilja ha som jag ska försöka hitta på loppisar eller secondhand.

Jag vet inte hur mycket jag fyndat på loppisar och secondhand då jag och mamma hittat märkesgrejer billigt. Love it!

Nu ikväll har jag fixat middag i form av tomatsoppa med chorizo (receptet kommer imorgon) för att packa vidare, fixa tackkort som ska postas och tänkte även klämma in ca 1h träning då jag ska iväg på två pass. Nu gäller det att maxa trots stressen!

  • Postad i: PADUA

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Brukar bli lite så innan en resa 😊 superfina koppar!
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
ja det blir ju så! tack!
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Lycka till med packandet!
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! det behövdes! 😊
nouw.com/emmeliesehlin