Mel tre månader

Bebis

Mel har nu blivit tre månader, egentligen i lördags men vi hade tid hos BVC idag för vägning, mätning och vaccin. Så här kommer månadens uppdatering.

7330g / 65,5cm

Mel’s utveckling: den gångna månaden har det hänt så himla mycket. Jag pratar väldigt mycket, ler och är väldigt glad och är nöjd hela tiden. Jag älskar babygymmet och har fattat grejen med att slå på sakerna som hänger i det. På senaste tiden har jag även börjat greppa saker och ibland får jag tag i nån hängande leksak i gymmet. Jag älskar fortfarande att äta på mina händer och ligga på mage är en storfavorit. Jag har blivit så stark att jag kan ligga på mage så länge att mamma vänder på mig så jag ska få vila, men då kan jag bli lite irriterad. Sen har jag insett att man kan vända sig från rygg till mage och snart kan jag det själv, men nu behöver jag lite hjälp från mamma.

Sömn: den har faktiskt varit väldigt bra. Oftast 2 uppvak ibland 3. Han brukar bli trött mellan 17-18 och då lägger vi han för natten. Sedan sover han antingen till ca 23 eller 01, sedan vaknar han till och vill äta igen 03/04 och vi kliver upp för dagen mellan 06/08.

Mamma: var tog tiden vägen och hur kan tiden gå så? Men det blir bara roligare och roligare. Han blir mer och mer en egen person och nu pratar vi massor, läser böcker, busar, sjunger och myser. Så himla roligt när han är med mer och hänger med. Åh vad jag älskar att vara mamma. Min älskade Mel<3

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Helt otroligt att Mel funnits i tre månader, känns inte alls som att det gått så fort?! Förstår att det är hur kul som helst nu och se all utveckling som sker, måste gå fort 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom