Mellan Venedigs alla broar

Innan jag flyttade till Italien var min favoritstad helt klart Paris by far. Älskar den staden då jag bodde där i fem veckor under min praktik. Men nu när jag bor i Padua och varit till Venedig 2 gånger och fler kommer det bli, faller jag mer och mer för denna underbara stad. Det går inte att förstå hur det är där förrän man är där. Och då vi är en tågresa på 30 min ifrån denna stad kommer jag nog åka dit till veckan själv. Jag har funderat på det mer och mer och kommer nog åka till veckan. Vill bara gå runt, gå vilse med min kamera och njuta. Bara kolla.

Men innan dess är det helg och jag ska planera för vår resa imorgon. Vi ska åka iväg imorgon och jag vill kolla upp lite tills dess så vi vet vad vi vill se, trots att vi kommer få en rundtur av en lokalbo. Så drömmigt.

Igår kunde jag iallafall ta min långpromenad och det blev även en idag. Det är så skönt att få komma ut och gå på morgonen i solen och gå runt med en podd i öronen. För tillfället är det Kenza och Dani som gäller men jag har bara ett avsnitt kvar tills jag lyssnat ikapp.

Har ni några favoritpoddar? Jag behöver fler att lyssna på!

Gillar

Kommentarer

amandaross
amandaross,
Woow vilka fantastiska bilder, Venedig ser ju ut att vara en underbar stad<3nouw.com/amandaross
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Det är den verkligen<3nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Du skirver så fint om allt, på ett levande och varmt sätt. Så enkelt och mysigt att läsa<3nouw.com/fridaochtove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229